Overige

Ook in 2022 blijven we onze kennis met u delen

Ruim 90% van onze tijd brengen we binnen door. We vinden het daarom enorm belangrijk dat onze vloeren bijdragen aan een gezonde leef- en werkomgeving. Om onze ambities waar te maken blijven we innoveren en voeren wij op regelmatige basis onderzoeken uit. We publiceren de resultaten in zogenoemde whitepapers en deze zijn gratis verkrijgbaar. Tevens willen we onze vloeroplossingen zo ontwerpen dat ze goed zijn voor het milieu. Dit doen we middels het Cradle to Cradle®-gedachtegoed. Graag delen we alle kennis die we opdoen met u, zodat we samen kunnen werken aan een betere en milieuvriendelijkere toekomst.

 

We delen onze kennis over duurzaam ondernemen

Vrouw met bril

Graag delen we onze kennis met u over duurzaamheid, onder andere over het verlagen van de CO2-uitstoot, toepassen van circulair ondernemen en het Cradle to Cradle®-gedachtegoed. We hebben diverse blogartikelen geschreven en zullen ook in 2022 onze kennis met u blijven delen. Hier leest u meer over onze duurzame aanpak en binnen deze categorie delen we geregeld blogartikelen met u.

 

 image-png-Jan-27-2022-09-56-23-99-AMWilt u op de hoogte blijven van de duurzame ontwikkelingen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

 

We denken in onze segmenten mee met de belangrijkste uitdagingen van onze klanten

Of het nu voor een ziekenhuis, ouderenzorginstelling, kantoor of school is: wij maken milieuvriendelijke vloeren van topkwaliteit die niet alleen de wereld om ons heen mooier maakt, maar ook een bijdrage levert aan de gezondheid en welzijn.

 

Workplace: het veranderde perspectief op de werkvloer

Terwijl de pandemie nog gaande is, probeert de hele wereld zich aan te passen aan het ‘nieuwe normaal’. Met de blogreeks Rethinking Workplace ondersteunen wij werkgevers, werknemers, bestekschrijvers en aannemers hierbij. Voor de korte, middellange en lange termijn. Daarin onderstrepen we het belang van binnenluchtkwaliteit op de gezondheid en de prestaties van mensen. Dat doen we met inzichten, opvattingen en ervaringen waarmee we nieuwe commerciële design-oplossingen verkennen als reactie op deze verandering. Wilt u op de hoogte blijven? Bezoek dan onze blogpagina.

Dit jaar tonen we onze nieuwste vloerencollecties voor kantoren op de Architect@Work in Brussel (1 - 2 juni). Kom ons een bezoekje brengen en ontdek meer over ons circulair DESSO AirMaster Savera-tapijt en de ultra mat effect finish Tektanium op onze iD Inspiration vinylvloeren. Aanmelden kan hier.

 

Healthcare Designing Guide wordt binnenkort gelanceerd

Wat wordt het ziekenhuis van de toekomst, op basis van wat we momenteel leren? Die vraag gaan we dit jaar beantwoorden in de nieuwe whitepaper ‘Healthcare Designing Guide’, gebaseerd op de eerder uitgegeven whitepaper ‘Uitdagingen van het ziekenhuis van de toekomst. Ook komt er een whitepaper ‘Sustainable Healthcare’. Deze zal gaan over onze ambitie om klanten te helpen in het maken van bewuste keuzes, om zo de voetafdruk van ziekenhuizen te verkleinen.

Ook staan we dit jaar op de Health & Aged care beurs (26 - 28 april) en de ZORG.Tech (17 juni). Beleef, ontmoet en netwerk samen met ons en neem een kijkje op onze stands om je te laten inspireren door ons inzamel- en recyclageprogramma ReStart® en leer over wat onze duurzame iQ Natural vinylvloeren kunnen betekenen voor jou en het milieu. 

 

We zijn gestart met een nieuw onderzoek binnen onderwijs

image-png-Jan-27-2022-09-58-04-88-AM

Samen met onze klanten werken we aan leeromgevingen binnen het onderwijs die duurzaam, inclusief en boeiend zijn. Om te onderzoeken hoe we dit op de meest optimale manier kunnen doorvoeren zijn we gestart met de studie ‘How to design inclusive environments’. Om onze ambities waar te maken blijven we innoveren en voeren wij op regelmatige basis onderzoeken uit. Zo hebben we eerder al een rapport gepubliceerd, waarin we onderzochten hoe kleur de ontwikkeling en het welzijn van kinderen in onderwijsomgevingen beïnvloedt’.

 

 image-png-Jan-27-2022-09-56-23-99-AMDownload onze laatste whitepaper over de invloed van kleur op kinderen.

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste whitepapers, vloeroplossingen, referenties en duurzame ontwikkelingen

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom duurzaamheid, het interieur, onze producten, diensten en referenties? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Filip Eeckhout

Geschreven door

Filip Eeckhout

Lees ook

Klimaatdoelen Tarkett door SBTi beoordeeld

Een positieve impact hebben op de aarde is de hoogste prioriteit voor ons. Wij zijn ervan overtuigd dat klimaatdoelstellingen ambitieus, consistent ...

LEES MEER

Earth Overshoot Day 2023: mensheid leeft vanaf 2 augustus op de poef

Earth Overshoot Day identificeert jaarlijks de dag waarop het “natuurlijk budget” wereldwijd is verbruikt. Dit budget bestaat uit de hoeveelheid ...

LEES MEER
Nieuwsbrief